De Nederlandse Basketball Bond heeft de meest recente berichtgeving over de eventuele gevolgen van de Corona pandemie verzameld, inclusief protocollen voor trainingen en competities.

Per 15 januari 2022 zijn de volgende regels van kracht (zoals samengevat door het bestuur):

We mogen weer trainen en onderling wedstrijden spelen. We hopen dat binnenkort de competitie weer van start gaat. De aangepaste regels zijn dat iedereen van 13 jaar en ouder een mondkapje draagt tot het moment dat er gesport wordt. Iedereen van 18 jaar en ouder zal een coronatoegangsbewijs moeten kunnen laten zien. Coaches/trainers hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien. Voor hen geldt wel dat ze, indien ze geen coronatoegangsbewijs hebben, zelf niet mogen (mee) sporten. 

De gemeente heeft laten weten dat de ventilatie in Bulwijk in orde is. Realiseer je dat Bulwijk een kleine sporthal is en dat het naleven van de regels daarom extra belangrijk is.

Voor vragen kan je terecht bij je trainer, de zaalwacht of het bestuur (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).