banner_nieuw_lowres (klein)

1 maart 2017

Beste Blue Drakers,

 

De tweede competitiehelft is alweer begonnen. En het Oliebollentoernooi is voor de meesten al weer bijna vergeten. Daarom hiernaast een foto uit een van de wedstrijden.

Veel andere foto’s en nieuwtjes vind je op onze Facebook-pagina.

 

De onderwerpen in deze Nieuwsbrief:

 

·         U10 en MU16 in nieuwe tenues.

·         Oliebollentoernooi op 29 december 2016

·         Schema voor scheidsrechters en tafelaars

 

 

Schrijf ook eens een stukje voor de Nieuwsbrief.

Of zend een foto naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

 

 

Onze website: www.bluedrakes.nl

Facebook:  Facebook.com/BlueDrakes

 

U10 en MU16 in nieuwe tenues.

De nieuwe tenues zijn eindelijk aangekomen. U10 en MU16 zijn de eersten die erin spelen. Deze teams hadden echt nieuwe tenues nodig. Voor de overige teams moet de Algemene ledenvergadering gaan beslissen over aankoop, omdat het over een flinke investering gaat.

Oliebollentoernooi op 29 december 2016

Het jaarlijkse oliebollentoernooi van de Blue Drakes in de kerstvakantie was weer een succes. De eerste wedstrijden gingen vanaf 13:00 van start voor de jeugd met veel enthousiasme.

 In de poule van U14 gingen de teams vaak gelijk op en was het spannend voor iedereen wie er uiteindelijk met de prijs naar huis zou gaan. Uiteindelijk was dat Team 2: Anton, Simon, Keewan, Issam, Tijmen, Jip, Ivo, Gerrit en Sandra.

Bij de U20 mochten Finn, Joeri, Tieme, Casper en Luc zich de winnaar noemen.


Vanaf 19:00 begon het toernooi voor de senioren. De teams waren erg aan elkaar gewaagd. Het was tot het einde spannend wie poulewinnaar zou worden.

De finale was tussen de Club Kanjers en de Drakes. Op het laatste moment wonnen de Club Kanjers: Mark, Roelant, Robert, Eric en Jason.

 

Naast de wedstrijden was er de mogelijkheid om mee te doen aan een shooting contest. Er waren vier plekken waaruit je moest schieten. De volgende personen mogen zich winnaars noemen van de shooting contest: Humprey (U14), Yasmine (U20) en Indy (Senioren).

 

Naast de gezelligheid en het sportief samenzijn gaat speciale dank aan alle vrijwilligers (Oliebollenbakkers, kantinehulp, fotograaf en scheidsrechters) die bijgedragen hebben aan dit succesvolle oliebollentoernooi!


Schema voor scheidsrechters en tafelaars

 

Als bijlage treffen jullie aan  het schema voor scheidrechters en tafelaars voor het slot van deze competitiehelft.

 

Zorg dat je je eigen datums in je agenda schrijft EN als je niet kunt ruil dan tijdig met een teamgenoot.