bd-logo-220-wi

Sint vergeet de Blue Drakes niet

In de week dat sinterklaas weer alle huizen langs gaat met kadootjes, is hij ook de  Blue Drakes niet vergeten. Maandagavond was het al raak op de Oeralstraat tijdens de U14 training werden er veel cadeautjes uitgedeeld. Dinsdagavond kwamen tijdens de U12 training onverwachts 4 pieten binnenstormen die rijkelijk strooiden met perpernoten en taaitaaipoppen.
Ze deden mee aan de speciale sinterklaastraining die bestond uit o.a. het "Pepernoot schieten", "Taai Taai Dribble Slalom" en het "Chocolademunt wandrek passen". De training werd afgesloten met een echte dunk contest (Met trampoline !!) En iedereen kreeg ook nog een chocoladeletter.
Ook bij U16-1 kreeg iedereen een lekkere chocoletter en werd er een speciale training gehouden waarbij er een leuk parcour afgelegd werd. Daarna werd hier ook een dunk contest gehouden met een heuse jury die de dunks beoordeelden met cijfers van 1 tot 10. De beste 4 gingen door naar de 2e ronde. Uiteindelijk werd deze gewonnen door Jerro Van Zijl die een aantal spectaculaire dunks liet zien. Tijdens de speciale sinterklaastraining op donderdag van U16-2 werden er ook nog chocoladeletters uitgedeeld. Het was een hele leuke week en nu maar hopen dat niemand buikpijn heeft gekregen van al die pepernoten, taaitaaipoppen en chocolademunten ...

Hieronder nog een aantal foto's van het bezoek van Sint en zijn Pieten: